Hallo Allemaal   

Welkom op mijn website.                                     

Mijn naam is Jordy Hofman ik ben geboren in Lelystad op 19-03-2003

Mijn Papa heet Jan Hofman en hij is baanmeester bij Mc Flevoland.En mijn Mama heet Anja Hofman en zei staat in de kantine bij Mc-Flevoland.

Verder heb ik 2 grote broers: Michael Hofman ook hij is een crosser. Hij rijd op een KTM 250 cc 4 takt. En mijn andere broer heet Marco Hofman maar hij is geen crosser. Mijn huisdier is een kat en ze heet Baeuty we zijn echte maatjes van elkaar.

Ik ben 8 jaar en doe graag aan motorcross ik ben begonnen met rijden op een Quad. Daarna had ik al snel mijn eerste crossmotor dat was een Honda 50cc.Deze heb ik gekregen van mijn grote broer Michael. Daarna ben ik overgestapt op een KTM 50cc luchtgekoeld en toen over gestapt op een KTM 50cc watergekoeld.

Nu rij ik op een suzuki 65cc kleine wielen eerst was het een automaat daar won ik de 3de plek in het clubkampioenschap van 2010 mee. Omdat ik steeds harder en sneler ging heeft Papa hem om laten bouwen tot schakel en daarmee heb ik het clubkampioenschap 2de plek mee gewonnen. Ik hoop dus volgend jaar 1e te worden.

ik ben 3 keer per week op de crossbaan te vinden waar ik veel trainningen doe met mijn papa en ook met Carlo hulse wat ik erg leuk vind. mijn wens is om toch weer een ktm te rijden en daar mee 1e te worden. ik heb nu twee sponsers Mc-Flevoland en mijn moeder haar oom (Ome Sake). Ik zou heel graag nog meer sponsers willen vinden zodat ik mijn toch wel dure sport/hobby verder uit kan breiden en proberen om aan de top te komen.Zelf ben ik fan van Danny Gerards die mijn ook wel eens helpt samen met zijn papa en mijn grote voorbeeld is Jeffrey Herlings. Maar natuurlijk ben ik ook Fan van mijn Broer Michael Hofman.

Ik hoop dat jullie mijn eigen website leuk vinden er komen natuurlijk nog veel meer foto's bij en ik zal zo veel mogelijk alles bij houden wat ik zoal mee maak in mijn grootste hobby.Verder zou ik het heel leuk vinden als u een berichtje zou willen plaatsen op mijn gastenboek.Deze website houden mijn Papa en Mama samen met mij bij.

Groetjes Jordy Hofman

Voor contact of sponsering kunt u contact opnemen met mijn Papa op mailadres: jan-hofman@live.nl

 

voor links zie onder de foto

     

MC-FLEVOLAND WELKOM

www.atvcentrum.nl 

 http://www.cobramotorcycle.com/v3_default.asp